گوشت گاو به عنوان یکی از گوشت های قرمز که بیشتر مصرف گوشت قرمز را به خود اختصاص داده است، بازار پررونقی دارد. معمولاً بیشترین تولید گوشت قرمز کشور ما گوشت گاو میباشد که تمام خواص و ویتامین های لازم را در بر دارد.
بازار گوشت گاو، به صورت عمده از مراکز اصلی کشتار، در اختیار مصرفکنندگان اصلی آن قرار میگیرد. بازار پخش این گوشت در کشور است که پخش آن روزانه انجام میگیرد و نیاز کشور به آن را برآورد میکند.
تفاوت گوشت گاو با گوساله
اول از هر چیز لازم است بدانید که گوشت گاو و گوشت گوساله هر دو جزء گوشت های قرمز محسوب میشوند. این محصول از انواع ویتامین، پروتئین و مواد معدنی برخوردار میباشد. همچنین ارزش غذایی خیلی بالایی دارد اما در این میان تفاوت هایی هم وجود دارد.
تفاوت گوشت گوساله با گوشت گاو در موارد زیر میتوان اشاره کرد:
- اولین چیزی که تفاوت گوشت گاو از گوساله را نمایان میکند، توجه به رنگ آن است. گوشت گاو از رنگ تیرهتری و گوشت گوساله از رنگ روشنتری برخوردار میباشد. در حقیقت، هر زمان گوساله جوان تر باشد، رنگ گوشت آن قرمز مایل به روشن میباشد.
- یک ویژگی دیگر که به تفاوت این دو نوع گوشت اضافه شده است، بافت گوشت میباشد. به این صورت که بافت گوشت گاو سفت و ضخیم تر میباشد اما بافت گوشت گوساله نرم و ظریف تر میباشد.
- درصد چربی هم از دیگر تفاوت های بین این دو نوع گوشت قرمز میباشد. به این صورت که گوشت گوساله همیشه از درصد چربی پایین تری برخوردار است.
- گوشت گوساله به خاطر بافت نرم و کم سن تر بودن آن، همیشه زودتر از گوشت گاو پخته میشود.
بزرگترین عرضه کننده گوشت گاو
بزرگترین عرضه کننده گوشت، این پست را در بهترین درجه کیفیت، با داشتن علامت استاندارد به روش های مستقیم به مراکز فروش کوچکتر پخش میکند تا در دسترس مصرف کنندگان قرار بگیرد.
با توجه به تولید زیاد گوشت گاو، عرضه گوشت گاو در نقاط مختلف کشور ما به گونهای است که هیچ گونه مشکل کمبود در این زمینه احساس نمیشود. همچنین مشتری میتواند به روش های مختلف اقدام به خرید نوع با کیفیت این گوشت نماید. گوشت گاو را به صورت گوشت تازه و گوشت فریز شده و یخی به بازار عرضه میکنند که معمولاً قیمت گوشت گاو تازه، نسبت به نوع یخ زده آن بیشتر میباشد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.